Lekkers

De bier- en sappakketten zijn niet meer beschikbaar voor het festival. Wel kan je nog gewoon toegangskaarten met meer en minder opties kopen.

Bij een festival hoort genieten op diverse manieren. We willen jullie dan ook iets lekkers aanbieden voor de gelegenheid van SofaFolk. Bezorgd bij jou op de bank, met een ruime reismarge zodat je ze op 3 april zeker hebt. Folkie Manon de Graaf is een tijdje terug haar eigen horeca-onderneming Taplokaal Gist in Utrecht begonnen en zocht allerlei lekkers voor ons uit.

3 speciaalbieren of lekkere sapjes en als je wilt, daarbij vegetarische knabbels! Je redt de bieren uit hun fusten, waar ze inmiddels al enkele maanden liggen te wachten op de heropening van horeca. Speciaal voor de gelegenheid worden ze vers ingeblikt.

Speciaal bier

St. Feuillien Triple

St. Feuillien Triple

Een klassieke Belgische tripel: een zachte smaak waarin fruitigheid en kruidigheid opvalt. Typerend voor deze tripel is dat de mout ook een beetje te proeven is. Als je nog een dansje wilt doen, begin dan wellicht niet met deze.

Oproer 24/7 Session Ale

Een lichte IPA van slechts 3,9%, maar wel met veel smaak! Ideaal zomerbier dus, en niet voor niets prijswinnend. En het komt gewoon uit Utrecht! Daarna kan je zeker nog een dansje doen, zonder meteen “bourrĂ©e” te zijn.

Engel Hefeweizen

Een klassieke Weizen uit Beieren. Lekker zacht, fruitig en een heerlijke doordrinker. Prost, mein Engel!

Sappakket

In het sappakket van Taplokaal Gist vind je verfrissende appel- en sinaasappelsap van Heil, en daarnaast een gember/limoen-limonade van Herbal Moscow. Beste design ooit van een limonadeblikje, maar vooral ook een verrassende smaak, met noten van sparrennaalden en komkommer.

En mocht je toch heel erg zin hebben om er wat spannends van te maken, kan je de Herbal Moscow met wodka maken tot een heerlijke Moscow Mule cocktail.