CD/Tour

Vanaf eind juli zijn we bezig geweest om ons nieuwe album op te nemen en af te werken, onze eersteling. We hebben ons er helemaal op gestort. 3 april is deze gepresenteerd tijdens SofaFolk, getiteld “Ge vindt wel een taal”.

Zoals het er nu naar uit ziet, kunnen we buiten concerten geven. We kijken er naar uit om onze muziek live met jullie te delen. Kom je zittend naar ons luisteren?

Verwacht:

6 juni14u30HaulerwijkMariantaKerkstraat 32Bestel kaartjes
12 juniUtrechtAzotodOnder voorbehoud
13 juni15u00AngerenDe BrouwketelBrouwketel 1Bestel kaartjes
19 juniWageningenWilde WereldBurgtstraat 1/3/5Bestel kaartjes
20 juni15u00NieuwegeinMuseumwerfWierselaan 113Bestel kaartjes
25 juni19u30MeedenAkoestini’sBeneden Veensloot 26Bestel kaartjes
11 juliDen HoutHespelaar 6,
Den Hout
Bestel kaartjes
17 juliGroningenMuziekschool VrijdagSt. Janstraat 7, GroningenBestel kaartjes

Onder de huidige maatregelen mogen we in de buitenlucht een voorstelling verzorgen, met de nodige voorzorgsmaatregelen. We houden ons strict aan alle regels en nodige protocollen. En zorgen dat iedereen altijd afstand kan houden tot mensen buiten het eigen huishouden. Het wordt een concert, voor een zittend publiek. We verkopen slechts 30 kaartjes.

Om eventueel achteraf nog te bereiken te zijn hebben we ook je contactgegevens nodig. Ook moet je daags voor het optreden een gezondheidscheck-vragenlijst invullen, die je tegen die tijd krijgt opgestuurd.

Dit is mogelijk gemaakt door de balkonscènesubsidie van het Fonds van de Podiumkunsten, anders zou een optreden voor slechts 30 personen niet haalbaar zijn geweest.